De perfecte massage: diepe ontspanning, energieboost, soepele spieren, wellness.

Prijzen

Voorafgaand aan de eerste massage is er altijd een intakegesprek. (Kennismaking, gezondheidsklachten, uitleg over de massagetechniek en eterische olie, antwoorden van vragen). Circa 30 min. 

Prijs van een eerste afspraak: 87€.
NU TIJDELIJK: 40% KENNISMAKING KORTING! = 52€

 

Wat zeggen onze klanten?

“Vrij snel viel ik in een diepe ontspanning. Opvallend goed geslapen en de volgende ochtend stond ik met frisse goede energie op, waar ik anders moeite heb om uit m’n bed te komen.”

Anita Veldhuis

“De massage van SentireTouch was betoverend. Na de 1e aanraking was ik al zo ontspannen dat ik de rest in een roes waarnam. Heerlijk! De massage voelde ik nog dagen na. Een fijne tintelende werking op mijn rug en het ontspannen gevoel in mijn lijf was een echte weldaad voor mijn lichaam.”

Mirjam R.

“Al enige tijd liep ik rond met veel spanning in mijn lichaam waardoor ik op den duur veel last kreeg van zware en pijnlijke schouders en armen. Dit was niet meer te doen en besloot mijn partner op zoek te gaan voor mij naar een effectieve oplossing op kort termijn. Na enig speurwerk online kwam hij de website van SentireTouch tegen en kon op zeer kort termijn een afspraak inplannen. De eerste ontmoeting ervaar ik als zeer professioneel, warm, deskundig en eerlijk. Doordat ik behoorlijk vast zit in de schouders komt ze met regelmaat bij ons thuis. Ik merk vooruitgang, minder pijn en meer ontspanning.Door de deskundigheid word ik min of meer gedwongen om echt te ontspannen en het moment te omarmen zodat ik even kan vluchten uit alle dagelijkse hectiek van een zeer druk bestaan. Pluspunten: Massage aan huis, de rust die de masseuse uitstraalt, deskundigheid, ontspanning en flexibel betreft inplannen van afspraken.” 

Susanne V

Heb je nog vragen?