Ervaringen van klanten

“Gisteren massage gehad. Vandaag 80% minder last. Weinig duizeligheid en pijn meer op dit moment. Echt een aanrader. Goed uitleg voor het begin en zeer zeker een goede behandeling. Voor herhaling vatbaar.”

Vishaal K.

 

“Analia Hoole is een vakvrouw dat is wel zeker! Ze neemt alle tijd om de behandeling voor te bereiden met je en neemt je vervolgens stevig onder handen! Dikke aanrader!”

Ron D.

 

“Helemaal perfect. We zijn heel erg tevreden.”

Noora E.

 

“Precies op tijd, zeer uitgebreide uitleg, prettige massage, zeker aan te bevelen!!!”

Battien H.

 

“TOP! Ik raad iedereen deze beleving aan! Mijn dochter en ik hebben er heel erg van genoten! Heel goed en uitgebreid uitleg vooraf aan de behandeling (gaat geen tijd van de behandeling af overigens). Goede oliën, top producten en dat merk je heel goed tijdens en na de handeling. Ben blij dat ik de maximale behandelingen heb gekocht! Kijk nu al uit na de volgende keer!”

Sine D.

 

“Echt een bijzondere fijne ervaring. Na een zeer drukke en emotionele tijd is deze massage een verademing. Gelukkig staat de volgende afspraak al weer. Dit is echt een aanrader. Je komt echt in volledige ontspanning.”

Olaf V.

 

“Sociaal en duidelijk, heerlijke massage. Nog nooit zo lekker ervaren als deze.”

 

“Zeer goed.”

Jan V.

 

“Al enige tijd liep ik rond met veel spanning in mijn lichaam waardoor ik op den duur veel last kreeg van zware en pijnlijke schouders en armen. Dit was niet meer te doen en besloot mijn partner op zoek te gaan voor mij naar een effectieve oplossing op kort termijn. Na enig speurwerk online kwam hij de website van SentireTouch tegen en kon op zeer kort termijn een afspraak inplannen.

De eerste ontmoeting ervaar ik als zeer professioneel, warm, deskundig en eerlijk. Doordat ik behoorlijk vast zit in de schouders komt ze met regelmaat bij ons thuis.

Ik merk vooruitgang, minder pijn en meer ontspanning.Door de deskundigheid word ik min of meer gedwongen om echt te ontspannen en het moment te omarmen zodat ik even kan vluchten uit alle dagelijkse hectiek van een zeer druk bestaan.
 
Pluspunten: Massage aan huis, de rust die Analia uitstraalt, deskundigheid, ontspanning en flexibel betreft inplannen van afspraken.”
 
Susanne V.

 

“Gisteren mijn gewonen massage gehad. Het was een fijne massage.
Zelf heb ik last van mijn nek, na deze massage (lichte) voelde ik mijn nek niet meer. Was heerlijk ontspannen en zen, dus ook heerlijk geslapen!”

Daphne Regterschot

 

“Ik vind deze vorm van massage een ware beleving. De geuren en de warmte maakte me blij en warm, dank je wel!”

Lobke Brouwer

 

“Vrij snel viel ik in een diepe ontspanning. Opvallend goed geslapen en de volgende ochtend stond ik met frisse goede energie op, waar ik anders moeite heb om uit m’n bed te komen.”

Anita Veldhuis

 

“De massage van SentireTouch was betoverend. Na de 1e aanraking was ik al zo ontspannen dat ik de rest in een roes waarnam. Heerlijk! De massage voelde ik nog dagen na. Een fijne tintelende werking op mijn rug en het ontspannen gevoel in mijn lijf was een echte weldaad voor mijn lichaam.”

Mirjam R.

 

“The SentireTouch massage is extremely relaxing and recharging. The smells of the oils take you on a journey during the massage. It’s truly something to experience.”

Cara Nederveen

 

“Na een periode van intensieve mantelzorg was ik op. De behandelingen gaven me eerst de noodzakelijke ontspanning en daarna mijn energie weer terug. Gelukkig geen medicijnen nodig gehad om er weer bovenop te komen.”

Marijke Roosendaal